Benefiti virtuelne učionice

7
 m

Iako se činilo da će svet stati zbog pandemije, mnoge stvari su nastavile da se dešavaju, ali u malo drugačijem obliku. Jedna od njih su i online predavanja. Verovatno smo svi bili skeptični kako će to sve izgledati i da li će zaista deca moći da uče kvalitetno kao što bi u školi. Zahvaljujući sve naprednijoj tehnologiji, online učenje je postalo normalno i lako.

Deca nastavljaju da uče važne lekcije iz svog doma, dok se roditelji bave svojim poslom. Ovako svi uštede malo vremena i upravo ta fleksibilnost rada i učenja od kuće nam je dosta pomogla.

Digitalno učenje je uticalo da ceo proces bude dostupniji, jeftiniji pa i zanimljiviji, jer dete može lakše vizualizovati nove lekcije.

U nastavku pročitajte nekoliko benefita virtuelnih učionica za Vas i Vaše dete.

1 Sigurnost i zdravlje

U trenutnoj situaciji nailazimo na velike poteškoće. Roditelji se trude da još više zaštite svoju decu u vremenima pandemije, a najbolji način da bezbednost stave na prvo mesto je da ostanu kod kuće. Ovakva vremena ne znače da naša deca treba da imaju prepreke za učenje. Virtuelna učionica omogućava Vašoj deci da komuniciraju sa našim visoko kvalifikovanim učiteljima na najbezbedniji mogući način. Lekcijama se može pristupiti sa bilo kog mesta, a nastavnici čine učenje zabavnim i dinamičnim.

Kroz personalizovanu interakciju sa učenikom naši časovi se potpuno razlikuju od uobičajene metode koje se koriste u školama. Naš individualni, transparentni sistem ocenjivanja će Vam pomoći da izaberete pravog nastavnika za svoje dete, da biste bili mirni i sigurni da ste pronašli pravog mentora.
Pokazaćemo Vam koliko virtuelno učenje može biti efikasno kada se uradi kako treba. Rezervišite svoj prvi besplatni probni čas ovde.

2 Lekcije u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta 📔

Kroz digitalno učenje možete iskusiti novi način učenja u svom domu. Naša potpuno fleksibilna platforma znači da možete zakazati lekciju u bilo koje vreme koje odgovara Vašoj porodici. Ako je vaše dete ranoranilac, započnite dan jutarnjim časom, a ostatak dana vam je slobodan. Ako želite da imate ceo vikend slobodan za porodično vreme, izaberite predavanja u toku radne nedelje.

Ta odluka je potpuno na vama, a naš fleksibilni sistem rezervacije znači da ako nešto iskrsne, možete lako da promenite termin u par klika. Trudimo se da to učinimo što lakšim i bez stresa za Vas i Vaše dete. Imamo takođe i opciju za snimanje lekcija. To je brz i jednostavan način da se izgradi svoja baza znanja. Na ovaj način Vaše dete može da se podseti lekcije u bilo kom trenutku.

3 Samopouzdanje deteta

Baš kao što fizička učionica uči decu važnim društvenim veštinama kao što su strpljenje, deljenje, poštovanje i ljubaznost, virtuelna učionica ima brojne skrivene prednosti. Vaša deca će steći bitne veštine koristeći tehnologiju kao deo svakodnevnog života i dobiti više samopouzdanja u komunikaciji virtuelno. Učenje preko interneta im pomaže da se pripreme za karijeru u digitalnom okruženju, koje nudi mnoštvo mogućnosti, a danas postaje i normalna pojava.

Usavršavanje Vaše dece sada će im pomoći da napreduju kasnije u životu. NajMentor misija je da pomognemo da se stvori generacija samouverene dece koja se razume u tehnologiju i koja su potpuno spremna za svoju buduću karijeru. Nezavisno učenje u virtuelnom okruženju im pomaže u tome.

4 Praktičnost

Online učenje omogućava fleksibilnost i praktičnost i jednoj i drugoj strani. Učenicima omogućava da rade u vreme i na mestu koje je u skladu sa njihovim potrebama učenja i drugim aktivnostima. Za nastavnike ovo znači da sada mogu svoju pažnju da usmere na pripremu časova i na sam sadržaj lekcija, a manje na pitanja kao što su parkiranje, saobraćaj i drugi problemi koji se mogu javiti prilikom predavanja u tradicionalnoj školoj.

Obe strane su često dostupne i vikendima, popodne, što nije slučaj u školama, pa se samim tim mogu lakše dogovoriti oko rasporeda.

5 Pauza za roditelje 😴

I Vi kao roditelji zaslužujete odmor. Čak i ako uživate dok pomažete svom detetu u domaćem zadatku kod kuće, uvek će postojati neke teme koje su van vaše oblasti interesovanja ili zone komfora. Zato neka Vam mentor koji je specijalizovan za tu oblast pomogne da se oslobodite stresa. Mi biramo najbolje, kvalifikovane nastavnike koji će pomoći sa predstojećim kontrolnim zadatkom. Oni će sa vama raditi individualno i razgovarali o konkretnim ciljevima učenja, a zatim se fokusirali na njihovo postizanje.

NajMentor nudi veliki broj stručnih nastavnika. Njima je povereno da rade sa Vašom decom zbog njihove ljubaznosti, stručnosti, pouzdanosti i nastavnih veština iz najrazličitijih predmeta.

6 Veće šanse za uspeh za decu iz manje razvijenih sredina ⭐

Online predavanja mogu da otvore puteve novim šansama za učenike u manjim i ruralnim školskim regionima, gde učenici imaju pristup ograničenom društvenom sadržaju i aktivnostima. U online svetu, mogu da pohađaju kurseve koji se inače ne bi nudili. Obrazovanje na daljinu donosi transformaciju u živote velikog broja učenika koji u svojoj školi možda nikada ne bi čuli za određene pojmove i način razmišljanja. Sada su mogućnosti i kvalitet obrazovanja ujednačeniji za sve učenike.

7 Sa nama je učenje zabavno 🧩

Da li se Vaše dete oseća frustrirano ili gubi motivaciju? Dozvolite našim nastavnicima koji dobro razumeju tehnologiju da brzo privuku pažnju Vašeg deteta. Virtuelne učionice imaju pristup ogromnom broju resursa, tako da časovi nikada neće biti dosadni.