Česta pitanja

O nama

Šta je NajMentor?

NajMentor je online platforma za učenje, odnosno za privatne časove sa nastavnicima koje pažljivo selektujemo za Vaše dete. Naš cilj je da pomognemo učenicima da se usavršavaju u različitim oblastima i ostvare svoj pun potencijal koji kroz tradicionalan način učenja ne bi mogli.

Ko može učiti kroz ovu platformu?

Privatni individualni časovi su trenutno dostupni za učenike uzrasta od 5-19 godina koji žele da napreduju uz pomoć našeg plana učenja. Takođe, neke predmete obrađujemo i sa starijim studentima, tako da budite slobodni da nam pišete ovde.

Ko su nastavnici sa kojima ću učiti?

Nastavnici su stručni u svojim oblastima i posvećeni radu sa učenicima. Pre nego što im dozvolimo pristup našoj platformi, moraju proći detaljan proces selekcije.

Koje usluge nudi NajMentor?

NajMentor želi da pojednostavi učenje i unese digitalizaciju u zastareli sistem podučavanja. Pomažemo studentima sa inovativnim časovima u našoj virtuelnoj učionici.

Koje predmete mogu naći na NajMentor-u?

NajMentor pomaže učenicima sa najrazličitijim predmetima, kao što su srpski, matematika, fizika, hemija, engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, informatika, programiranje, biologija, geografija, istorija i drugi. Uplaćeni paketi časova se ne ograničavaju samo jedan predmet, već sa nama možete učiti i fleksibilno koristiti svoje uplaćene časove za različite predmete i nastavnike. Konstantno se trudimo da proširimo našu ponudu, tako da ako ne vidite predmet koji želite, kontaktirajte nas na info@najmentor.com ili OVDE.

O časovima

Zašto je procenat uspešnosti toliko visok?

Naši nastavnici prilagođavaju časove specifičnim potrebama učenika i rade jedan na jedan sa njima kako bi kreirali personalizovani plan rada. Učeniku je lakše da uspostavi odnos sa nastavnikom sa kojim redovno uči. Kontinuirano učenje pomaže većem samopouzdanja učenika. Mentorstvo pruža deci priliku da napreduju na svoj način i sopstvenim tempom.

Koje kvalifikacije imaju nastavnici?

Svi koji apliciraju za nastavnika na našoj platformi moraju proći detaljan proces selekcije sa našim timom. Ispitujemo njihovo znanje iz određenih oblasti, ali i proveravamo njihove veštine predavanja i rada sa decom, kako bismo Vam osigurali kompetente mentore za Vašu decu.

Kako se moj nastavnik priprema za časove?

Nastavnici su usmereni na svakog učenika pojedinačno. To znači da će se časovi kreirati na osnovu ciljeva učenika i praznina u znanju, tako da to neće biti samo površno praćenje nastavnog plana i programa. Ovo osigurava da ćete Vi i Vaše dete brzo videti rezultate. Takođe, mogu se obrađivati dodatne teme i plan se može prilagođavati u toku rada.

Kako mogu da kontaktiram svog nastavnika?

Komunikacija između roditelja i nastavnika se odvija na WhatsApp ili Viber aplikaciji. Takođe postoji i chat na samoj platformi gde se učenik može dogovarati sa nastavnikom o časovima.

Da li mogu da promenim nastavnika ako nisam zadovoljan/zadovoljna?

Jedna od prednosti korišćenja NajMentor platforme je i ta što možete promeniti nastavnika ako želite. Oko toga ćemo Vam mi pomoći i obezbediti adekvatnu zamenu. Takođe, ako želite da učite neki drugi predmet, pronaći ćemo nastavnika iz te oblasti.

Da li roditelji mogu da budu prisutni tokom časova?

Naravno, možete prisustvovati časovima ako želite. To svakako nije neophodno jer ćete uvek biti upoznati sa napretkom svog deteta preko naše aplikacije i pružićemo Vam što više povratnih informacija o časovima i radu sa nastavnicima, ali ste svakako dobrodošli da prisustvujete i uverite se u kvalitet časova.

Kako se organizuju časovi?

Časovi se organizuju onlajn, preko naše platforme, gde možete lako zakazivati časove u terminima koji učeniku odgovaraju, i na osnovu kalendara nastavnika. Na istom mestu se časovi održavaju, pa nema potrebe ni za kakvim dodatnim programima. Naša virtuelna učionica ima sve što je potrebno za kvalitetan rad i interaktivno učenje.

Ko drži časove?

Časove na NajMentor platformi drže nastavnici koji su prošli selekciju od strane NajMentor tima. Mi imamo uvid u njihovo obrazovanje i iskustvo, i najbitnije, kontinuirano pratimo njihov rad sa učenicima. Dobijamo redovno komentare i pohvale od strane učenika i roditelja, kao i lepe vesti o popravljenim ocenama, tako da imamo direktnu potvrdu da nastavnici na našoj platformi rade izuzetan posao.

Cene

Koliko koštaju časovi?

Cena jednog časa je od 990 do 1490 dinara, u zavisnosti od uzrasta i dužine plana učenja, odnosno paketa časova koji izaberete pri kupovini.

Kako se mogu platiti časovi?

Časovi se mogu platiti vrlo jednostavno, preko aplikacije banke ili uplatnice. Dobićete sve potrebne detalje za uplatu od strane našeg tima. U slučaju da Vam više odgovara neki drugi način plaćanja, molimo Vas kontaktirajte nas ovde i potrudićemo se da nađemo najbolje rešenje za Vas.

Zakazivanje časova

Kako mogu da zakažem časove i izaberem nastavnika?

Prijavite se za prvi čas ovde i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku kako bismo saznali šta Vam je potrebno. U skladu sa tim ćemo Vas spojiti sa pravim nastavnikom. Na ovaj način osiguraćemo da Vaše dete dobije najbolje mentorstvo pri učenju.

Da li mogu da odložim ili otkažem čas?

Molimo Vas da kontaktirate nastavnika u zajedničkoj grupi kako biste se dogovorili oko promene termina. Potrebno je da to uradite najmanje 6h pre početka časa, u suprotnom će se smatrati da je čas održan i biće naplaćen. Na ovaj način omogućavamo našim nastavnicima da unapred isplaniraju i pripreme časove za svakog učenika pojedinačno na najkvalitetniji način.

Postani nastavnik

Da li svako može postati nastavnik na NajMentor platformi?

Da biste postali nastavnik na našoj platformi potrebno je da imate najmanje 18 godina, znanje iz određenih oblasti kojima se bavite i nameravate da podučavate naše učenike, kao i želju da doprinesete njihovoj edukaciji. Potrebno je proći proces selekcije sa našim timom kako bismo osigurali da ste prava osoba za rad sa našim učenicima.

Kako mogu postati nastavnik?

Popunite ovu formu i priložite CV. To je prvi korak u procesu selekcije.

Kako funkcioniše proces selekcije?

Kada primimo Vašu aplikaciju, ukoliko se Vaš profil uklapa u idealnog NajMentor nastavnika, zakazaćemo video poziv kako bismo Vas upoznali i čuli više detalja o Vašem dosadašnjem radu i znanju. Tokom razgovora ćemo podeliti i više informacija o našoj platformi. Ukoliko ispunjavate sve kriterijume i procenimo da ste prava osoba za naše učenike, obavestićemo Vas u najkraćem roku i zakazati prvi čas.

Šta su benefiti online podučavanja?

Možete raditi sa bilo koje lokacije i kada Vama to odgovara, a nećete morati da brinete o tehničkim stvarima i administraciji. Pronalazimo učenike za Vas i brinemo o tome da ceo proces bude što jednostavniji.

Koliko se plaća korišćenje platforme?

Korišćenje platforme se ne plaća. U okviru platforme ne postoje oglasi koje plaćate kako bi se Vaš profil prikazao učenicima. Svaki nastavnik je plaćen od strane platforme na kraju meseca, prema boju časova koji je održao u tom mesecu.

Za nastavnike

Kako učenici mogu da zakažu čas sa mnom?

Oni će kontaktirati nas, a mi ćemo prvo saznati njihove potrebe i u skladu sa tim ih povezati sa odgovarajućim nastavnikom. Nakon toga će izabrati dostupan termin iz Vašeg kalendara. Molimo Vas da redovno ažurirate kalendar kako bismo uvek imali pravi uvid u Vašu dostupnost.

Učenik je otkazao/odložio čas. Da li će mi biti plaćeno?

Ako se učenik ne pojavi u roku od 15 minuta nakon početka časa, obavestite nas. Bićete plaćeni za taj čas. Ako je čas odložen najmanje 6h pre početka zakazanog časa, smatraćemo da ste se već dogovorili oko novog termina, pa samim tim neće biti promena u plaćanju.

Kada će mi biti isplaćena zarada?

Isplate se vrše do 5-og u sledećem mesecu.

Ostala pitanja

Imam dodatna pitanja za NajMentor tim. Kako vas mogu kontaktirati?

Za sva ostala pitanja, pišite nam na info@najmentor.com.

Rado ćemo odgovoriti u najbržem roku.