Česta pitanja

O nama

Šta je NajMentor?

NajMentor je online platforma za učenje. Naš cilj je da pomognemo učenicima da se usavršavaju u različitim oblastima i ostvare svoj pun potencijal koji kroz tradicionalan način učenja ne bi mogli.

Ko može učiti kroz ovu platformu?

Časovi su dostupni za učenike svih uzrasta i razreda koji žele da napreduju uz pomoć našeg plana učenja.

Ko su nastavnici sa kojima ću učiti?

Nastavnici su stručni u svojim oblastima i posvećeni radu sa učenicima. Pre nego što im dozvolimo pristup našoj platformi, moraju proći detaljan proces selekcije.

Koje usluge nudi NajMentor?

NajMentor želi da pojednostavi učenje i unese digitalizaciju u zastareli sistem podučavanja. Pomažemo studentima sa inovativnim časovima u našoj virtuelnoj učionici.

Koje predmete mogu naći na NajMentor-u?

NajMentor pomaže učenicima sa najrazličitijim predmetima, kao što su srpski, matematika, fizika, hemija, engleski, nemački, francuski, informatika, biologija i mnogi drugi. Paketi časova se ne ograničavaju samo jedan predmet, već sa nama možete učiti i fleksibilno koristiti časove a raličite predmete i nastavnike. Konstantno se trudimo da proširimo našu ponudu, tako da ako ne vidite predmet ili temu koju želite, kontaktirajte nas ovde.

O časovima

Zašto je procenat uspešnosti toliko visok?

Naši nastavnici mogu prilagoditi lekcije prema specifičnim potrebama učenika i raditi jedan na jedan sa njima kako bi kreirali personalizovani plan rada. Učeniku je lakše da uspostavi vezu sa nastavnikom sa kojim se redovno sastaje. Rutinsko učenje pomaže podizanju samopouzdanja učenika. Mentorstvo pruža deci priliku da napreduju na svoj način i sopstvenim tempom.

Koje kvalifikacije imaju nastavnici?

Svi koji apliciraju za nastavnika na našoj platformi moraju proći detaljan proces selekcije sa našim timom. Ispitujemo njihovo znanje iz određenih oblasti, ali i proveravamo njihove veštine predavanja i rada sa decom, kako bi smo Vam osigurali kompetente mentore za Vašu decu.

Kako se moj nastavnik priprema za časove?

Nastavnici su usmereni na svakog učenika pojedinačno. To znači da će se časovi kreirati na osnovu ciljeva učenika i praznina u znanju, a neće biti samo praćenje nastavnog plana i programa. Ovo osigurava da ćete Vi i Vaše dete brzo videti rezultate. Takođe, mogu se obrađivati dodatne teme i plan se može prilagođavati u toku rada.

Kako mogu da kontaktiram svog nastavnika?

Komunikacija između roditelja i nastavnika se odvija na WhatsApp ili Viber aplikaciji. Takođe postoji i chat na samoj platformi gde se učenik može dogovarati sa nastavnikom o časovima.

Da li mogu da promenim nastavnika ako nisam zadovoljan/zadovoljna?

Jedna od prednosti korišćenja NajMentor platforme je i ta što možete promeniti nastavnika ako želite. Oko toga ćemo Vam mi pomoći i obezbediti adekvatnu zamenu. Takođe, ako želite da učite neki drugi predmet, pronaći ćemo nastavnika iz te oblasti.

Da li roditelji mogu da budu prisutni tokom časova?

Naravno, roditelji mogu prisustvovati časovima ako žele. To svakako nije potrebno jer će oni biti upoznati sa progresom svog deteta preko naše aplikacije i pružićemo im što više povratnih informacija o časovima i radu sa nastavnicima.

Cene

Koliko koštaju časovi?

Cena jednog časa varira od 990 do 1290 dinara, u zavisnosti od vrste i dužine plana učenja.

Kako se mogu platiti časovi?

Časovi se mogu platiti vrlo jednostavno preko interneta, debitnom i kreditnom karticom. U slučaju da Vam više odgovara neki drugi način plaćanja, molimo Vas kontaktirajte nas ovde i potrudićemo se da nađemo najbolje rešenje za Vas.

Zakazivanje časova

Kako mogu da zakažem časove i izaberem nastavnika?

Prijavite se za probni čas ovde i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku kako bismo saznali šta Vam je potrebno. U skladu sa tim ćemo Vas spojiti sa pravim nastavnikom. Na ovaj način osiguraćemo da Vaše dete dobije najbolje mentorstvo pri učenju.

Da li mogu da odložim ili otkažem čas?

Molimo Vas da kontaktirate nastavnika kako biste se dogovorili oko promene termina. Potrebno je da to uradite najmanje 6h pre početka časa, u suprotnom će se smatrati da je čas održan i biće naplaćen. Na ovaj način omogućavamo našim nastavnicima da unapred isplaniraju i pripreme časove za svakog učenika pojedinačno na najkvalitetniji način.

Postani nastavnik

Da li svako može postati nastavnik na NajMentor platformi?

Da biste postali nastavnik na našoj platformi potrebno je da imate najmanje 18 godina, znanje iz određenih oblasti kojima se bavite i nameravate da podučavate naše učenike, kao i želju da doprinesete njihovoj edukaciji. Potrebno je proći proces selekcije sa našim timom kako bismo osigurali da ste prava osoba za rad sa našim učenicima.

Kako mogu postati nastavnik?

Kontaktirajte nas ovde i mi ćemo Vam proslediti sve potrebne informacije o daljim koracima.

Kako funkcioniše proces selekcije?

Kada primimo Vašu aplikaciju, zakazaćemo video poziv kako bismo Vas upoznali i čuli više detalja o Vašem dosadašnjem radu i znanju. Tokom razgovora ćemo podeliti i više informacija o našoj platformi. Ukoliko ispunjavate sve kriterijume i procenimo da ste prava osoba za naše učenike, obavestićemo Vas u najkraćem roku i zakazati prvi čas.

Šta su benefiti online podučavanja?

Možete raditi sa bilo koje lokacije i kada Vama to odgovara, a nećete morati da brinete o tehničkim stvarima i administraciji. Pronalazimo učenike za Vas i brinemo o tome da ceo proces bude što jednostavniji.

Za nastavnike

Kako učenici mogu da zakažu čas sa mnom?

Oni će kontaktirati nas, a mi ćemo prvosaznati njihove potrebe i u skladu sa tim ih povezati sa odgovarajućimnastavnikom. Nakon toga će izabrati dostupan termin iz Vašeg kalendara. Molimo Vas da Vam je kalendar ažuriran kako bismo uvek imali pravi uvid u Vašu dostupnost.

Učenik je otkazao/odložio čas. Da li će mi biti plaćeno?

Ako se učenik ne pojavi u roku od 15 minuta nakon početka časa, obavestite nas. Bićete plaćeni za taj čas. Ako je čas odložen najmanje 6h pre početka zakazanog časa, smatraćemo da ste se već dogovorili oko novog termina, pa samim tim neće biti promena u plaćanju.

Kada će mi biti isplaćena zarada?

Isplate se vrše do 5-og u sledećem mesecu.

Ostala pitanja

Imam dodatna pitanja za NajMentor tim. Kako vas mogu kontaktirati?

Za sva ostala pitanja, pišite nam ovde.

Rado ćemo odgovoriti u najbržem roku.