Pronađi idealnog online nastavnika

NajMentor će pronaći za Vas naše najkompetentnije nastavnike koji će učiniti učenje zabavnim i lakim.
Nastavnik i nastavnica prema potrebama Vaseg deteta

Zašto su NajMentor nastavnici posebni?

Eksperti u svom domenu

Naši nastavnici prolaze kroz detaljne intervjue pre nego što dobiju priliku da podučavaju na našoj platformi (samo mali broj nastavnika koji apliciraju su selektovani). Zbog toga smo sigurni da imaju odlično znanje u svojoj oblasti i mogu na pravi način da pomognu svojim učenicima da ostvare svoj potencijal.

Nastavnik strpljivo poducava na online casu
Nastavnica hemije objasnjava gradivo

Strastveni motivatori

NajMentor nastavnici su veoma strastveni u svojim oblastima. Ova posvećenost im pomaže da inspirišu i motivišu svoje učenike da napreduju. Dodatno, mi se staramo da oni imaju odličan stil komunikacije da bi uspostavili sjajnu vezu sa svojim učenicima.

Konstantno
unapređuju znanje

Naši nastavnici konstantno unapređuju sebe i svoje znanje. Redovno se usavršavaju da bi bili sigurni da koriste najnovije metode učenja i da su upoznati sa promenama u gradivu koje predaju.

Nastavnici razgovaraju o organizovanju casova
Nastavnici na radionici unapredjuju svoje znanje

Fleksibilni i odgovorni

Vaše potrebe su naš prioritet. U slučaju da želite da promenite termin časa, to je moguće na lak i jednostavan način na našoj platformi. Želite da učite više različitih predmeta? I to je moguće u par minuta. Mi se takođe staramo o tome da Vam bude obezbeđena zamena ukoliko je nastavnik sprečen usled odmora ili bolesti, kako Vaše dete ne bi propustilo časove.

Zainteresovani za besplatan probni čas na NajMentor platformi?

75+

Stručnih nastavnika

15+

Najpopularnijih predmeta

10+

Godina prosečnog iskustva nastavnika

Česta pitanja o NajMentor nastavnicima

Kontaktirajte nas ukoliko imate dodatna pitanja i zakažite svoj prvi čas.

ZakaŽi besplaTAN probni Čas

Zašto je procenat uspešnosti toliko visok?

Naši nastavnici mogu prilagoditi lekcije prema specifičnim potrebama učenika i raditi jedan na jedan sa njima kako bi kreirali personalizovani plan rada. Učeniku je lakše da uspostavi vezu sa nastavnikom sa kojim se redovno sastaje. Rutinsko učenje pomaže podizanju samopouzdanja učenika. Mentorstvo pruža deci priliku da napreduju na svoj način i sopstvenim tempom.

Koje kvalifikacije imaju nastavnici?

Svi koji apliciraju za nastavnika na našoj platformi moraju proći detaljan proces selekcije sa našim timom. Ispitujemo njihovo znanje iz određenih oblasti, ali i proveravamo njihove veštine predavanja i rada sa decom, kako bi smo Vam osigurali kompetente mentore za Vašu decu.

Kako se moj nastavnik priprema za časove?

Nastavnici su usmereni na svakog učenika pojedinačno. To znači da će se časovi kreirati na osnovu ciljeva učenika i praznina u znanju, a neće biti samo praćenje nastavnog plana i programa. Ovo osigurava da ćete Vi i Vaše dete brzo videti rezultate. Takođe, mogu se obrađivati dodatne teme i plan se može prilagođavati u toku rada.

Kako mogu da kontaktiram svog nastavnika?

Komunikacija između roditelja i nastavnika se odvija na WhatsApp ili Viber aplikaciji. Takođe postoji i chat na samoj platformi gde se učenik može dogovarati sa nastavnikom o časovima.

Da li mogu da promenim nastavnika ako nisam zadovoljan/zadovoljna?

Jedna od prednosti korišćenja NajMentor platforme je i ta što možete promeniti nastavnika ako želite. Oko toga ćemo Vam mi pomoći i obezbediti adekvatnu zamenu. Takođe, ako želite da učite neki drugi predmet, pronaći ćemo nastavnika iz te oblasti.

Da li roditelji mogu da budu prisutni tokom časova?

Naravno, roditelji mogu prisustvovati časovima ako žele. To svakako nije potrebno jer će oni biti upoznati sa progresom svog deteta preko naše aplikacije i pružićemo im što više povratnih informacija o časovima i radu sa nastavnicima.

Kako se organizuju časovi?

Časovi se organizuju onlajn, preko naše platforme, gde možete lako zakazivati časove u terminima koji učeniku odgovaraju, i na osnovu kalendara nastavnika. Na istom mestu se časovi održavaju, pa nema potrebe ni za kakvim dodatnim programima. Naša virtuelna učionica ima sve što je potrebno za kvalitetan rad i interaktivno učenje.

Ko drži časove?

Časove na NajMentor platformi drže nastavnici koji su prošli selekciju od strane NajMentor tima. Mi imamo uvid u njihovo obrazovanje i iskustvo, i najbitnije, kontinuirano pratimo njihov rad sa učenicima. Dobijamo redovno komentare i pohvale od strane učenika i roditelja, kao i lepe vesti o popravljenim ocenama, tako da imamo direktnu potvrdu da nastavnici na našoj platformi rade izuzetan posao.