Mala matura

Mala matura, odnosno završni test za upis u srednju školu, predstavlja važan trenutak za osnovce u Srbiji. Priprema za ovaj test može biti izazovna, posebno za matematiku i srpski jezik. Naša platforma olakšava pripremu za malu maturu kroz privatne individualne časove...

Besplatan probni čas

Kontaktiraj NajMentor platformu i zakaži besplatan probni čas.

Najbolji nastavnici
Trajanje od 50 minuta
Online nastava
Dostupni svuda

Mala matura, odnosno završni test za upis u srednju školu, predstavlja važan trenutak za osnovce u Srbiji. Priprema za ovaj test može biti izazovna, posebno za matematiku i srpski jezik. Naša platforma olakšava pripremu za malu maturu kroz privatne individualne časove.

Kroz individualnu nastavu naši stručni predavači pružaju kvalitetnu podršku i pomažu učenicima da se uspešno pripreme za ovaj test. Sa našim onlajn časovima, učenici mogu sigurno i efikasno savladati gradivo na svoj način.

Najveći izazov jeste obim gradiva koje je potrebno savladati, naročito jer se testovi za matematiku, srpski jezik i izborne predmete zasnivaju na znanju sticanom tokom celog školovanja. Drugi izazov je pritisak i anksioznost koju učenici mogu osećati jer od rezultata zavisi upis u željenu srednju školu. Pored toga, testiranje se odvija u kontrolisanim uslovima koji su često novi za učenike, što može dodatno uticati na njihovu koncentraciju i performanse.  

NajMentor predavači razumeju ove izazove pred malu maturu i zato pružaju veliku podršku učenicima kako bi se oni osećali sigurno i bili dobro pripremljeni na dan testiranja. Privatni časovi za spremanje male mature su osmišljeni tako da odgovaraju individualnim potrebama svakog učenika, što znači da se tempo i pristup nastavi prilagođavaju učenicima. Korišćenjem testova iz prethodnih godina, naši predavači pomažu učenicima da se upoznaju sa formatom pitanja i vrstama zadataka koje mogu očekivati. Osim toga, uz zbirke za pripremu male mature iz svih predmeta (matematike, srpskog, biologije, istorije, geografije, hemije i fizike) nastavnici pokrivaju sve što vam je potrebno i što će osigurati da ste sve oblasti i vrste zadataka prešli uspešno.

Pravilna priprema za završni ispit podrazumeva više od samog prelaska gradiva; ona uključuje i upoznavanje sa strukturom testa i razvijanje strategija za efikasno rešavanje zadataka. Pored toga, naši predavači rade sa učenicima na analizi grešaka koje imaju tokom učenja i probnih testova, kao i na efikasnom upravljanju vremenom. Učenici kroz ovakav pristup postaju samouvereniji i spremniji da se suoče sa izazovima završnog ispita.

Časovi su onlajn, pa nude veliku fleksibilnost pa nema potrebe za putovanjem, i tako omogućavaju učenicima da uče za malu maturu u udobnosti svog doma.

Časovi su individualni tako da učenici na časovima imaju sve vreme za sebe i svoja pitanja. Takođe, tempo učenja je prilagođen individualnim potrebama svakog učenika, što je važno za maksimalno usvajanje gradiva i uspešnost natestovima.

Odvijaju se u terminima koji Vama odgovaraju, 2 puta nedeljno, a po potrebi je moguće i češće kako biste bili sigurni da će završni test proću uspešno.

Ukoliko se Vaše dete sprema za malu maturu, pišite nam OVDE kako bismo Vas spojili sa našim najboljim nastavnicima i organizovali časove.

Besplatan probni čas

Kontaktiraj NajMentor platformu i zakaži besplatan probni čas.

Najbolji nastavnici
Trajanje od 50 minuta
Online nastava
Pratite napredak Vašeg deteta
Dostupno svuda

Šta kažu naši korisnici?

“Moja 14-godišnja ćerka se stvarno mučila sa matematikom. Milica je njen nastavnica i mnogo joj je pomogla, skoro je dobila 4 na pismenom. Moja ćerka je sada mnogo sigurnija u matematici i motivisanija. Najbolji novac koji sam potrošio.”

Jelenin tata

“Veoma sam zadovoljna NajMentor platformom. Dva mentora koje moj sin ima za matematiku i engleski su odlični.“

Markova mama

Besplatan probni čas

Kontaktiraj NajMentor platformu i zakaži besplatan probni čas.

Najbolji nastavnici
Trajanje od 50 minuta
Online nastava
Pratite napredak Vašeg deteta
Dostupno svuda

Zainteresovani za besplatan probni čas na NajMentor platformi?

75+

Stručnih nastavnika

15+

Najpopularnijih predmeta

10+

Godina prosečnog iskustva nastavnika