Hemija

Učenje hemije je odličan način da deca savladaju naučne metode i veštine deduktivnog rasuđivanja...

Besplatan probni čas

Kontaktiraj NajMentor platformu i zakaži besplatan probni čas.

Najbolji nastavnici
Trajanje od 50 minuta
Online nastava
Dostupni svuda

Sve što vidite oko sebe je čudo hemije, od svakodnevnih predmeta poput plastične čaše do metaboličkih procesa koji se dešavaju u vašem telu.

Učenje hemije je odličan način da deca savladaju naučne metode i veštine deduktivnog rasuđivanja, nešto što je danas u školama često nedovoljno naglašeno.

Podsticanje ranog interesovanja za nauku će pomoći u usmeravanju ka STEM oblastima, koje su danas vrlo značajne i tražene u poslovnom svetu. Ali, iako to nije njihova želja, dobro razumevanje hemije je doživotna veština koja će im pomoći da razumeju svet oko sebe i donose ispravne odluke bazirane na kompletnim i detaljnim informacijama.

Mnoge inovacije koje treba da pomognu i poboljšanju našeg kvaliteta života zavise i imaju osnovu upravo u hemiji.

Zahvaljujući ovoj izvanrednoj i zanimljivoj nauci, posvećenim hemičarima i njihovim eksperimentima u laboratorijama, pronađeni su brojni lekovi i novi izvori hrane. U kombinaciji sa biologijom i medicinom, hemija nalazi sve veću primenu i savremenom svetu, i rekli bismo dovodi do vrlo dobro plaćenih poslova.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lifetime Access
Access From Any Computer, Tablet or Mobile

Šta kažu naši korisnici?

“Moja 14-godišnja ćerka se stvarno mučila sa matematikom. Milica je njen nastavnica i mnogo joj je pomogla, skoro je dobila 4 na pismenom. Moja ćerka je sada mnogo sigurnija u matematici i motivisanija. Najbolji novac koji sam potrošio.”

Jelenin tata

“Veoma sam zadovoljna NajMentor platformom. Dva mentora koje moj sin ima za matematiku i engleski su odlični.“

Markova mama

Besplatan probni čas

Kontaktiraj NajMentor platformu i zakaži besplatan probni čas.

Najbolji nastavnici
Trajanje od 50 minuta
Online nastava
Pratite napredak Vašeg deteta
Dostupno svuda

Zainteresovani za besplatan probni čas na NajMentor platformi?

75+

Stručnih nastavnika

15+

Najpopularnijih predmeta

10+

Godina prosečnog iskustva nastavnika