Geografija

Geografija je zanimljiva disciplina koja kombinuje znanja iz mnogih oblasti kako bi doprinela naučnicima i istraživačima da bolje razumeju ovu čudesnu i misterioznu planetu...

Besplatan probni čas

Kontaktiraj NajMentor platformu i zakaži besplatan probni čas.

Najbolji nastavnici
Trajanje od 50 minuta
Online nastava
Dostupni svuda

Geografija je zanimljiva disciplina koja kombinuje znanja iz mnogih oblasti kako bi doprinela naučnicima i istraživačima da bolje razumeju ovu čudesnu i misterioznu planetu.

Fizički geografi proučavaju pejzaže, reljef i teren naše planete, dok kulturni geografi proučavaju gradove, naše transportne mreže i naše načine života.

Učenicima pruža i znanje o našem svetu koji se brzo menja i kako to ljudi utiču na našu planetu. Oni koji studiraju geografiju spremni su da razumeju sve ono što utiče na našu planetu kao što su klimatske promene i globalno zagrevanje. Na ovaj način postaju i svesniji i odgovorniji prema planeti, pa će i sami biti deo promena i unapređenja naše okoline. Takođe, mogu da shvate i objasne globalna politička pitanja koja se javljaju između zemalja, kultura, gradova i između regiona unutar zemalja.

Na našim časovima će im ova disciplina biti zanimljivija nego što su i sami mislili. NajMentor nastavnici strpljivo i postepeno objašnjavaju sve nove oblasti, trude se da učenicima približe novu terminologiju na jednostavan način i tu su da odgovore na sva njihova pitanja i doprinesu da zavole ovaj predmet još više.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lifetime Access
Access From Any Computer, Tablet or Mobile

Šta kažu naši korisnici?

“Moja 14-godišnja ćerka se stvarno mučila sa matematikom. Milica je njen nastavnica i mnogo joj je pomogla, skoro je dobila 4 na pismenom. Moja ćerka je sada mnogo sigurnija u matematici i motivisanija. Najbolji novac koji sam potrošio.”

Jelenin tata

“Veoma sam zadovoljna NajMentor platformom. Dva mentora koje moj sin ima za matematiku i engleski su odlični.“

Markova mama

Besplatan probni čas

Kontaktiraj NajMentor platformu i zakaži besplatan probni čas.

Najbolji nastavnici
Trajanje od 50 minuta
Online nastava
Pratite napredak Vašeg deteta
Dostupno svuda

Zainteresovani za besplatan probni čas na NajMentor platformi?

75+

Stručnih nastavnika

15+

Najpopularnijih predmeta

10+

Godina prosečnog iskustva nastavnika