Fizika

Fizika je svuda oko nas. Što pre deca savladaju osnovne koncepte fizike, to će im biti lakše da se kasnije bave....

Besplatan probni čas

Kontaktiraj NajMentor platformu i zakaži besplatan probni čas.

Najbolji nastavnici
Trajanje od 50 minuta
Online nastava
Dostupni svuda

Naši nastavnici će vam približiti fiziku na najbolji način. Uverićete se da nema potrebe za strahom i saznaćete mnoge zanimljivosti o svetu oko nas.

Različite studije potvrđuju da rešavanje zadataka iz fizike jača mozak, čineći ga aktivnijim, što podstiče i bolje pamćenje.

Fizika omogućava da detaljno razumemo šta se dešava oko nas. Fizika i matematika nam omogućavaju da opišemo i predvidimo događaje.

Učenje fizike nam omogućava da imamo pristup novim izvorima energije, da bismo unapredili kvalitet života i bili obazriviji sa prirodom.

Fizika je svuda oko nas. Što pre deca savladaju osnovne koncepte fizike, to će im biti lakše da se kasnije bave i kompleksnim temama, a možda i postati zaslužni za nova otkrića i izume! Iako na prvi pogled teška, uz pomoć stručnih i posvećenih nastavnika, i učenje fizike postaje hobi, a ne obaveza za decu.

Kada uvide koliko zanimljivosti ova nauka nosi sa sobom, možda će poželeti da se u budućnosti zaista bave fizikom. Želimo da budemo deo njihovog iskustva i da doprinesemo u stvaranju znanja.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lifetime Access
Access From Any Computer, Tablet or Mobile

Šta kažu naši korisnici?

“Moja 14-godišnja ćerka se stvarno mučila sa matematikom. Milica je njen nastavnica i mnogo joj je pomogla, skoro je dobila 4 na pismenom. Moja ćerka je sada mnogo sigurnija u matematici i motivisanija. Najbolji novac koji sam potrošio.”

Jelenin tata

“Veoma sam zadovoljna NajMentor platformom. Dva mentora koje moj sin ima za matematiku i engleski su odlični.“

Markova mama

Besplatan probni čas

Kontaktiraj NajMentor platformu i zakaži besplatan probni čas.

Najbolji nastavnici
Trajanje od 50 minuta
Online nastava
Pratite napredak Vašeg deteta
Dostupno svuda

Zainteresovani za besplatan probni čas na NajMentor platformi?

75+

Stručnih nastavnika

15+

Najpopularnijih predmeta

10+

Godina prosečnog iskustva nastavnika